Viva la France
Door: Brak en brakker
Blijf op de hoogte en volg Anne en Rooske
01 September 2007 | Frankrijk, Parijs
Allereerst, Anne is 27 augustus 18 geworden:) Iedereen die ons tegenkwam moest zingen en zo is er aan het eind van de dag in zo`n 10 verschillende talen voor haar (dan wel bijna fluisterend soms) gezongen:D
De taart. Ambitieus als wij zijn moest die zelf gebakken worden. Helaas was het gastgezin niet in het bezit van een bakblik: Dit kon de pret natuurlijk niet drukken: hollanders als wij zijn (`crazy dutch!`) hij werd lekker in een koekepanneke gemaakt! Helaas..na vele uren was la tarta nog steeds in staat van drinkyogo..woeps! Uiteindelijk maar een schatje van een taart bij de bakker gehaald..Feest ging door in onze (lees: ONZE) barclub, waar iedereen van ons houdt, aangezien wij de vreemde eend in de bijt zijn;) Het probleem was alleen dat er een klink in de kabel zat. Wij komen binnen. Klaar om besprongen te worden door de mannen, zitten daar onze tzee duitsers slash stalkers (het lef), die wij eerder die avond met opgelucht hard hadden uitgezwaaid.Wij vluchtten onze wc in, om vervolgens aan onze bodyguard/uitsmijter te vragen of deze diva`s via de achteruitgang de zaal konden verlaten. Wat zegt ie: just tell me which guys, I`ll throw them out! haha wij konden dus twee onschuldige mannen die nietsvermoedend hun biertje zaten te drinken, uit de club laten gooien, zodat wij andere vissen konden gaan vangen! Maar..anti-wreed als wij zijn hebben we er voor gekozen om maar in een hoekje te dansen, dicht bij onze schuilplaats wc.
the day after..dag van vertrek, en brak!!
hoe konden we nou ooit op tijd alles weer inpakken, schoonmaken en wegwezen? Niet dus, want we hebben al ons vuil onder het bed geschoven om het nog enigszins netjes lijkend achter te laten..ehm, doei! Vol goede moed richting la Tomatino. Eenmaal in Malaga aangekomen was het de bedoeling om de trein naar Valencia te nemen. Nou, vielen wij even met onze neus in de boter, hij zat vol! Gestrand in Malaga maar een shabby hostel genomen. Nog wel `superplezante` Belgen ontmoet, dus ieder nadeel heb zun voordeel toch weer. Na een korte nacht de bus naar Madrid genomen, om vervolgens de enige op-dat-moment-rijdende-bus naar Frankrijk te nemen: Toulouse. Kom je daar om 7 uur `s ochtends aan..ehm wat moet je in Toulouse doen om zo in de ochtend?? En vergeet dan de honderd kilo bagage niet he..Nadat we een uitnodiging hadden gekregen van wat zwerfers dat we vanacht wel bij hun mochten slapen kwamen we gelukking een aantal vriendelijke fransen tegen, waarbij we uiteindelijk zijn gestrand. jeeejj, opluchting alom. Ons tentje staat nu in een heel idillisch dorpje ( a la Sound of Music) de achtertuin bij een monsieur en we zijn nu heel hard op zoek naar werk. Wat ons opvalt, zo gemeen als de Spanjaarden waren in de grote stad, zo lief zijn de Fansen hier! Dus..viva la France!!
Wel vermoeiend trouwens hoor, want ze nemen ons iedere avond mee uit stappen! En gister was echt dè stapdag! Eerst eindelijk weer es volgevreten in een hemels restaurant echt iets voor Hollanders. Twas erg low budget en je mocht zo veel opscheppen als je wou.. (heel blije Roos en Anne) Vervolgens na heel wat (gratis) alcoholische versnaperingen een discotheek ingerend. Maar na sluitingstijd houden de Fransen niet op hoor! Gewoon thuis om half 7 in de ochtend nog even gezellig wat drinken. Nadat iemand zich net iets te goed had gedaan aan de whisky hebben we hem he-le-maal geschoren. Benen, oksels, borsthaar, armhaar, rughaar èn wenkbrauwen. T was net een geplukte samson. Topfeestje dus!!
En vanavond gewoon weer..to be continued..;)
02 September 2007 - 09:19
Zyll:
DARLINGS!
Goed om weer eens jullie spannende verhalen te lezen ^^ Jullie worden al behoorlijke wereldreizigstertjes! Ann, meisje, lieverdje, nog van harte gefeliciteerd :D
Ik ben blij dat er in het prachtige Sound of Music decor goed voor jullie gezorgd wordt en dat jullie nog niet uitgehongerd zijn :D Anders, als jullie een beetje snel aan de druivenpluk zijn, drukken jullie daar maar een paar trosjes van achterover ;) Leve het leven meisjes!
En zo te lezen, volgen jullie dat motto wel redelijk op ;) Ga vooral zo door en hou ons hier op de hoogte!
Vanuit het stille Holland zonder losgeslagen Rosk en Enn groet ik u; KUS! -
05 September 2007 - 09:56
Deirdre:
Heej wijfies!!
Wat ben ik ongeloveloos, vreselijk, verschikkelijk jaloers op al die avonturen! Ik heb gelukkig gister onder groot instortingsgevaar mijn laatste examen afgelegt, en ik leef nog pfff... t was kantje boort haha. Nu nog lekker 2,5 wk vakantie. Maar omdat ik natuurlijk niet achter kan blijven op mijn avontuurlijke zusje ga ik ook op avontuur deze week :) Ik reis t weekend af naar terschelling waar ik hopelijk een paar lekkere kitesurf dude's kan oppikken! Het weer is uitermate kut hier, dus perfect om te kiten, jeuj. Roos, ik mis je vreselijk en ik kom jullie echt een keer opzoeken, gelukkig is Finn er (idd de hond, hoe triest) om me een beetje bij te knuffelen!
Heeeeeele dikke zoen,
enne... hou alsjeblieft die levers een beetje heel ;) -
06 September 2007 - 09:42
Roeland:
Hey meiden!
Zo te lezen gaat alles nog lekker daar in frankrijk :) Jammer dat het werk in Spanje niet helemaal was waar jullie op gehoopt hadden, maar jullie kunnen natuurlijk alles voor elkaar krijgen met een beetje verleidelijke blik.
Ik hoop dat jullie nog een beetje leuk werk kunnen vinden in frankrijk, maar het belangrijkste natuurlijk dat jullie veel lol maken :)
En rooske, ik heb toch een dikke cabrio gekocht ;)
X -
06 September 2007 - 10:35
Wielsk!:
Liefste darlings!
Viel Stress am Kopf.
Erg druk met opleiding, kamer zoeken (ik ga in Amsterdam wonen. NOSHES EVERYWHERE!) en nieuw leven opbouwen.
So far: es geht gut mit der Manner.
Ik zie jullie schattige têtes, en er begint iets te kriebelen in mijn maag. GEMIS! Ik kan me de nodige dosis humor goed voorstellen, wat maken jullie allemaal mee?! ;-)Geef mij het recht 'ik kan alle mannen door de bodyguards eruit lat en gooien' en ik zou dus met de leukste mannen overblijven ;-).
Frauen, ik ga jullie weer snel een message schrijven. Gotta run, my ass is on fire ;-).
He¹²(tot de macht twaalf, maar dan met een enorm 'ie' geluid, zoals in hiiieeeeeeel) ve¹²(zie 'He')eel dikke kusjes en knuffels.
Bisous! -
08 September 2007 - 17:59
Nina:
Hey Chickies!
Ann gefeliciteerd!
Ik wist helemaal niet dat jullie zo'n site hadden! tot willem me daar over inlichte.. maar hoe de site precies heten wist 'ie niet, moest ik maar ff gaan zoeken op inet.. half uur later.. gevonde!,
ik heb toch een beetje medelijde met jullie hoor.. zitten jullie daar een beetje bruin te worden en te "werken" ;) zielig hoor.. :P (lees: Wat ben ik jaloersss!!)
ik zal binnekort weer eens een bezoekje brengen op jullie site!
Vanuit ons koude (heeeel koude) kikkerlandje holland! Kus -
13 September 2007 - 16:06
Mamoushka:
dag lieve meiden
is alles goed daar? zorgelijk hoor die foto's! dat doet maar daar in frankrijk. ze zien er trouwens wel goed uit. doen me een beetje aan Wiel denken.... ook zo vermaft en vrolijk. hier wordt stevig geklust aan het huis. de wilde schilder is er. er zitten nu drie kleuren groen op het huis, maar hij heeft beloofd dat het allemaal goed komt. grondverf, nou ja straks alles weer grachtengroen. Ik heb het er druk mee want moet hem natuurlijk voederen en laven. dan is de man gelukkig en werkt hij hard! Finn de hond is helaas weer terug naar het asiel. Het was niet te doen, hij vrat zich een weg door de deur. kon niet alleen zijn. wel zielig maar voor mij is het niet te doen een hond die helemaal niet alleen kan zijn. nu neem ik maar geen hond meer. dat vind majoor papzak een goed plan. en met de katten en de kippen is het ook best gezellig.
nou meiden geniet ervan! veel liefs van mama