Jawoel - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van Anne en Rooske - WaarBenJij.nu Jawoel - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van Anne en Rooske - WaarBenJij.nu

Jawoel

Door: Zwei Deutsche Mädchen

Blijf op de hoogte en volg Anne en Rooske

23 September 2007 | Duitsland, Berlijn

36 uur..36 uur kontpijn, niet slapen, veel troep eten en verveeld naar het gesnurk van de buurman luisteren. (ja die kon wel slapen) Kortom, een lange busreis. Maarrr..wij waren erg goed in het entertainen van onszelf. Namelijk, keihard alle liedjes zingen die we nog konden herinneren uit onze kindertijd. Buschauffeur was er minder blij mee..

Komen wij aan in Berlijn. 1 woord hebben we er voor: WHAT A HUGE BITCH! Wat een gigantische stad vol hippe en vooral vriendelijke mensen, winkels, auto´s, wegen met de daarbijbehorende stoplichten etc! Voor de mensen die het gemist hebben: we slapen bij een van de twee duitse backpackers die we ontmoet hebben in Spanje. (ja, die twee die we uit de club wilden laten schoppen!!(a))
Maar wat een gaaf huis! En we worden op en top verzorgd, al begint de koelkast er aardig leeg uit te zien..Maar het kon ook niet anders of gelijk de 2e dag hadden deze intelligente dames zich in de nesten gewerkt. Namelijk: man des huises werkt, en wij hadden onszelf buiten het huis gesloten (wrong keys, woeps). Anne, natuurlijk perfecte timing, moest zo nodig naar de wc. Stel je voor, je hebt twee dagen gereist en met boutangst in de bus, ehm..tja, anyway, Anne had probleem. Uiteindelijk beland op het schoonste toilet die je je voor kon stellen in een Indiaas restaurant. Dat was 1 probleem opgelost. Nu nog in het huis zien te komen. Na vele pogingen is het ons gelukt om als twee ervaren inbrekers in te breken via het balkon. Met behulp van een..lepel! Ja, dat was een knap staaltje werk. En best leuk ook nog..inbreken..

Ook hebben we al avontuurlijk en fanatiek geklommen op hoge rotsen in de bossen van het mooie Berlijn. Natuurlijk blauwe plekken en zere billen, maar deze bikkels zijn inmiddels wel wat gewend;) Natuurlijk hebben wij ook al wat hippe clubs bezocht, waaronder een een chocolaterie:D:D, en wat ze zeggen over Berlijn klopt: it´s party everywhere! We voelen ons weer een beetje de diva´s trouwens, want overal staan we op de gastenlijst. Meneer hier heeft namelijk nog al goede connecties.
Het enige wat ons nog al zwaar valt na het feesten is dat ze om 6 uur s´ochtends thuis nog even een ´luchtig´ gesprek beginnen. Ja deze mensen proberen de ernstigste problemen van de wereld met een enigszins zattig hoofd om 6 uur in den ochtend op te lossen. Wij denken..kreks, wereldverbeteraars, ga slapen..:S
Oja! Vandaag een Erotik-museum bezocht, want de beroemde Berliner Zoo was al dicht. Tja, waar moesten we anders heen(a) Ik kan je 1 ding vertellen, ik ben een beetje bang geworden voor chinezen..

Wij worden hier by the way constant gedwongen een bepaalde zin te zeggen, waarna we daarna keihard uitgelachen worden. ´küs main brüst´..:S Iemand enig idee??

Vanuit het hippe Berlijn, jullie zijn zo jaloers, een blije Rooske en Anne! (overigens nog wel werkloos..:#)
Nog een dikke kus en..küs main brüst!

• 23 September 2007 - 22:36

Tjaaaa....:

Whahaha Kus mijn brust
    vast zoiets al kus mijn borsten (A)
    good luck ;)
    (k)

• 24 September 2007 - 00:10

Lassie:

een erotiek musea bezocht omdat de dierentuin dicht was. jaja
    moeten we dat geloven.
    oja veel plezier.

xx

• 24 September 2007 - 13:39

Zyll:

Jeuhj, jullie zijn weer enigsins terecht :D En dat nog wel bij den stalkertjes! Ach joh, gewoon profiteren van der manner ;)

Leuk weer wat verhalen van jullie te lezen.. Zolang jullie nog kunnen party-en is het nog geen probleem om werklooz te zijn toch :) Gewoon this winter naar Finland om voor Santa's Elfs te spelen en dan komt et helemaal goed? ;)

Heel veel plezier nog in Berlin en hou ons op den hoogte he!

KUZ von die aarsch!