Oeff - Reisverslag uit Marbella, Spanje van Anne en Rooske - WaarBenJij.nu Oeff - Reisverslag uit Marbella, Spanje van Anne en Rooske - WaarBenJij.nu

Oeff

Door: Anne

Blijf op de hoogte en volg Anne en Rooske

08 Augustus 2007 | Spanje, Marbella

Ok..ik kan dus géén souvenirs meer kopen.
Tas VOL

• 08 Augustus 2007 - 07:55

Zyll:

Heyy chickiez :D Goeie reis vandaag en veel succes met de eerste werkdag morg ;) Veel foto's maken enzow hoor!

Hele dikke kus daar, ga jullie missen *snif huil* (K)

• 08 Augustus 2007 - 09:28

Gees:

óf gewoon n tas d'r bij kopen :D
    hey lady's, fijne reis... jullie zijn al weg begrijp ik... En anne, je bent ni eens meer bij me op visite gekomen... :(
    Nou dan moet ik misschien maar ff bij jou op visite ;p
    Heel veel plezier en succes met alles! Dat ge als wereldwijze dames weer terug moge komen :)
    xxx

• 08 Augustus 2007 - 10:35

Janiet!:

anne meisje! ineeens ben jij weg! ik dacht dat je pas veel later zou gaan nu hebben we niks meer met ze 4-tjes kunnen doen :( magoed dan moet je als je terug bent maar bij ons allen langskomen om onze kamers te bekijken! lieverd heeeeeeeeel veel plezier, en let goed op jezelf! liefs janiet

• 10 Augustus 2007 - 00:10

Emiel!:

eeej aapi :( why:O!! ik heb je niet eens kunnen uitzwaaien en heb je tijden niet meer gezien :( mis you girl!
    laat x weer van je horen!
    Liefs! HouvanMijnAapski!

• 10 Augustus 2007 - 11:23

Mollie En Bunny!:

elooo schaapjes!
    Hoe is het daar? Wij hebben al weer veel te veel te vertellen en we missen jullie nu al!
    Ik hoop dat jullie werk een beetje leuk is.. :)enn.... mooie mannen? Moeten we al een nieuw voorraadje billy boys op sturen?? ;)

Have fun..
    and
    BEHAVE!
    spreek jullie snel!

lebber,
    de konijnenclub

• 12 Augustus 2007 - 16:15

Antonio:

Hey hoe is het daar in het warme buurland van Portugal :p hahah hoop dat jullie je een beetje vermaken. Zal vast wel goedkomen. Laat snel wat van jullie horen.

Groetjes anton

• 14 Augustus 2007 - 19:32

Mollie:

eyy sgattekes.. Laat es wat van jullie horen! I worrie..

kusj

• 15 Augustus 2007 - 10:48

Willem:

heeey zuster:)
    hoe is het daar? tis hier wel saai zonder jou hoor,, wie kan ik nu nog pesten?:+

veel plezier nog:)

kuss