Leg de naan maar weer weg - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van Anne en Rooske - WaarBenJij.nu Leg de naan maar weer weg - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van Anne en Rooske - WaarBenJij.nu

Leg de naan maar weer weg

Door: Jipsy and Tipsy

Blijf op de hoogte en volg Anne en Rooske

11 Oktober 2007 | Duitsland, Berlijn

Ok lieve mensen, niet getreurd, maar India is een bééééétje in het water gevallen wegens financiele zorgen.. Dit weerhoudt ons er natuurlijk niet van om nog veel plezier te hebben, maar Bollywood is voorlopig nog even gesteld. Ja papa en mama, jullie gebeden zijn verhoord.

Anyway, wat nu?!? Iemand nog suggesties?;)

• 12 Oktober 2007 - 08:59

Sander:

Lekker blijven hangen daar...

• 12 Oktober 2007 - 14:54

Erik:

Tips genoeg alleen hangt het er van af wat jullie willen. Oostblok is heel mooi maar weet niet of het wel geschikt is voor jullie. Anders zweden of Noorwegen of Denemarken. En tja anders Frieland schijnt ook heel apart te wezen.. haha als je meer tips wilt hebben hoor ik het wel.

groetjes en veel plezier...

• 14 Oktober 2007 - 10:01

Zyll:

suggestie 1. Post meer! En waar blijven die foto's?
    suggestie 2. Italië ofzow?
    suggestie 3. Santa's Elfs spelen in het hoge noorden?
    suggestie 4. Op weg daarheen Legoland aandoen?
    suggestie 5. Pluk eerst die Duitse vriendjes kaal..
    suggestie 6. Moskoud? (neem jas mee) VODKA FOR THE WIN!
    suggestie 7. Stuur es een kaartje

• 18 Oktober 2007 - 10:09

Wielsk:

Heeeeel subtiel Syl, suggestie 7 ;-)

Hahaha.

Anne en Rooske

Tour d'Europe, een lange reis, want wij willen zoveel mogelijk zien en beleven. Lekker op onze sokken door de bergen rennen bijvoorbeeld, of in ons geweldige XS-tentje slapen ergens in takkietakkieland! WOEI