Day one
Door: Ennnn
Blijf op de hoogte en volg Anne en Rooske
27 December 2007 | Israel, Jeruzalem
Even een korte snurk om de volgende dag naar Haifa te gaan. Uurtje rijden, maar genoeg te zien! Zee, palmbomen, leuke mensen, minder-leuke mensen en een mooi landschap!
Maar toen de avond. Ons eerste avondje tussen het Israelische volk. We zijn door papa Bart geplant bij een barretje en daar hebben we onze avond gespendeerd. Volop genietend van de aandacht, want we waren wel een beetje een attractie voor die mensen. We werden steeds vrolijker en lopen werd al ietsje moeilijker (neen moeders, ik was níet dronken, alleen had ik een drankje op, da's iets anders) dus het werd tijd om het thuisfront op te zoeken. Zoeken inderdaad, maar niet vinden. In the end hebben we arme papa moeten wakker bellen, maar gelukkig kon hij er om lachen. (het bleek nog al komisch te zijn geweest, hoe idioot wij hebben rondgelopen)
Nu, weer even wakker, maar geen kip te bekennen in dit lieve huisje. Ook de Roos is verdwenen en ik begin me af te vragen of ik misschien in het verkeerde huis ben beland? Mm..ik ga er maar gewoon van uit dat ze boodschappen aan het doen zijn ( al anderhalf uur lang)
Vanuit een zonnig, palmboom, blauwe lucht, t-shirt weer, mooie mensen, aardige mensen, Israël, wens ik jullie alvast een gelukkig nieuw jaar! I know mine will start good..
Over en sluiten en een bosa kabir: een verkreukelde anne
29 December 2007 - 11:41
Zyll:
Hey "verkreukelde" meisjes ;)
Ook echt weer wat voor jullie om direct weer te verdwalen :p Ach, look on the bright side.. Dan hebben jullie gelijk de omgeving verkent ^^
Jullie stoute drankorgeltjes ook.. Ik snap het wel hoor; de diva-status moet natuurlijk gelijk bijgewerkt worden.. Als arme backpackertjes/ attracties mogen jullie toch op z'n minst wat service verwachten? ;)
Hoe bevalt het dan bij pappa Bart? Aangezien ünsere Roski nog wel beetje zenuwachtig was, maakte ik me stiekem wel een zorgje..
Maak maar een paar mooie palmboomfoto's om ons hier jaloers te maken in het koude kikkerlandje :D
KUZ!! van een oliebollen-etende Zyll (jah, ik ben er vroeg bij dit jaar)
P.S. Jullie natuurlijk ook alvast een heel erg GELUKKIG NIEUWJAAR!! -
30 December 2007 - 13:23
M, M, & De JW:
Hey Diva's!
Ik ben vreselijk jaloers.. Het is hier koud, nat, wolkig en eenzaam! Oma is hard gevallen, heel zielig, dus is mama bij haar. Het is verder redelijk met haar maar ze heeft wel een hersenschudding en is bont en blauw.
Ik ben gebombadeerd tot huisvrouw en mag willem rond commanderen, geweldig! Papa moet nu helemaal alleen oud en nieuw vieren dus jullie moeten hem eigenlijk eventjes een lief mailtje sturen. Jullie oud en nieuw wordt vast wauwie, heel veel plezier!
Ik kruip nu weer snel achter de schoolboeken,
Een dikke knuffel van ons!
We denken aan jullie.. -
01 Januari 2008 - 17:37
Majjj:
gelukkig nieuw jaarrr!!
mn lieve molliee is zo bang vr vuurwerk, zat de hele avond op bij iedreen op schoot! Zelfs bij jos.. dat wil wat zeggen! Mollie in noodtoestand-modus..
Ons oud en nieuw was zaaaaaii.. niets gedaan, wel veel gegeten jum.. Wat hebben jullie gedaan?
Knuffeltje,
Majj